View Single Post
Staro 03.05.2011., 03:07   #644
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Koja je sad šema u Linksa da ne više ne povlače stvari iz poslovnice u poslovnicu
Prije kad nešto ne bi bilo u SPlitu bi sačekao 2,3 dana da stigne iz Zagreba, ako je naravno dostupno.

A sad san dobio odgovor;
Poštovani, artikal nije dostupan splitskoj poslovnici.
Doticni mozete naruciti dostavnom na kucnu adresu, cime dobivate dodatnih 5% pousta.

svašta...
Ovo je katastrofa,to što oni rade nije normalno!
Hoču kupiti stvar vrijednosti 450kn oni to ne mogu naručiti iz Zagreba,pa to da nekome pričaš ne bi čovjek vjerovao.
Poštarina im je 55kn,pa jel oni to avionom šalju da dođe toliko?Slao sam puno paketa,raznih veličina i kilaža i uvijek je oko 25kn samo je u Stinksu 55.
Što je najžalosnije,jedino kod njih u OS možeš kupiti malo "egzotičnije" stvari,Vemila nema,HG šrot je smijurija i tak...
Jako žalosno

BTW:Jel ima netko iskustva sa "NH kompjuteri",kupio bih hladnjak kod njih jer ga jedino oni još osim Stinksa imaju u HR?
EDIT:Našao:http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1827198
Ne narućujte ništa ja sam narućio prije tjedan dana skystar hd 2 karticu i nisu mi je još poslali, svaki dan ih zovem da vidim sta je ali nema odgovora i na fiksnom, mobilnom, na mailu pa slao sam im i faks. mislim da je firma propala i da sad imaju internet stranicu koja je lažna... Ja sam im uplatio 600 kn i mislim da ih mogu zaboravit pa po svemu sudeći idem na policiju prijavit krađu i javit novinama nek se zna za takve!!

Znači preostaje samo Stinks
Inače kad sam tražio u Remixu jedan običan komad plastike za auto koji dođe 50kn naručili su to iz ZG-a i došlo im je s ostalom robom za 2 dana.
Ne znam jesam li ja lud ili glup ali ovo mi jednostavno ne ide u glavu...

Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 03.05.2011. u 03:35.
Veki-os je offline   Reply With Quote