02.05.2011., 20:15
|
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor NemoRS
Ja nefilozofiram. Tu zadnju sliku sto si stavio je slika ogromnog accelera koji je izgledom i velicinom isti onome koji sam imao na 275-ici. Dakle to je preveliki cooler za 560ti. Barem ovu moju koja je upola manja(citaj dugacka) nego moja bivsa 275. I sam procesor se na njoj nalazi na sredini gdje i treba biti srediste coolera koji nasjeda na procesor.
Ja zaista neznam kakvi su ostali modeli grafickih kartica 560 ali moja od gigabayta je takva i znam dobro sto bih joj pasalo a to nije cooler sa tvoje slike nego ovaj sto sam ja stavio link. Znam da to nije model accelera ali tako bi trebao izgledati njihov model.
|
Koji si ti lik,
prvo u temi o memoriji ne možeš u 10 postova skužiti razliku između 2 i 3 ch memorije, sad se tu radiš pametan AKO PIŠE na stranici da taj cooler ide na te kartice onda IDE! Al izgleda da si ti mnogo pametniji od njih.
I btw neke grafe imaju drugacije PCBove .
I u 90% postova nisi napisao jednu korisnu rijec .
Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 02.05.2011. u 20:22.
|
|
|