View Single Post
Staro 02.05.2011., 17:05   #321
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Grdno se varas. Logitech u poslijednje vrijeme vise ne radi kvalitetom ( jos od modela G500 nadalje zbog scroola ). Razer nikada nije radio kvalitetu nego proslavio kroz marketing preko odredene klanove igraca... Kome treba pozlaceni USB konerektor, brutalno visoki dpi i svemirsko svjetlece miseve??? Daj, molim te.
Zadrzi svoje komentare tipa fanboya.

Po meni je najbolji Microsoft Intellimouse Explorer 3.0, Logitech MX 500 i MX 518.
Nije mi jasno čemu taj arogantan pristup, mislim da ima dosta igrača koji igraju razne FPS-ove već dugo vremena, vremena kada se nije čulo za Razer a možda i za Logitech, pa se svejedno igrao i CS, i Half Life, i Quake, i Unreal....
Logetech ja volim kao firmu, imam njihove zvučnike i na PC-u (x 530) i na TV-u (Z 2300) i zaista se nema što prigovoriti. Kod miševa je nešto drugačije.
Imao sam stari Logi MX 700 kojeg sam obožavao i koristio 6 godina i dobar je to miš. Frend mi je neko vrijeme posudio Revolutiona i njega sam probao isto.
Tenutno koristim Razer Deathadder-a (staru verziju) i mogu reći da je meni bolji od Logitech-ovih modela koje sam imao. Slažem se da su Logitechovi miševi neki preteški, pogotovo wireless zbog baterija, a druga stvar je što mi uopće ne sjedaju u ruci. Ja recimo držim miš u palm položaju tako da veliki miševi ne dolaze u obzir, a Logi ih ima dosta...
Tako da, reći da je Razer samo marketing, je u krajnjem slučaju neozbiljno, ali je mišljenje na koje svatko ima pravo. Razer ima kvalitetu, i to je činjenica.
Mislim da je dizajn osim ergonomije irelevantan što se mene tiće, već probati kako ti paše u ruci, u igrama/radu/nešto treće i to je to.
P.S. Ja volim ta svemirski brod svjetleća pozlaćena s... i iskreno, bmk
burmuz je offline   Reply With Quote