Citiraj:
Autor orec86
zavisi za sta ti treba... ja igram quakelive, i imam razer abyssusa, koji je savrsen za njega... razer i wmo ... logiteci su vecinom preveliki i preteski. vise su za camp igre, tipa cod, cs
|
Cekaj, ti tu igru zoves camp? Koji smijeh. Bas mene zanima koji taj Logitech pretezak
Ja sam CeeSeovac i igram ih vec 12godina. Nikada nisam vidio da netko zalio na tezinu Logitecha. To si sam umislio i nikada nisi stvarno isprobao u zivotu.
Jedna je pamet dosta , ali dvije su jos bolje. F. Dostojevski.
Citiraj:
Autor RaiZzZ
Za mene samo postoji razer posto je prakticki jedina tvrtka koja radi kvalitetne ambi-dex ili cak left-handed miseve.
Uspio sam si popravit diamondbacka i najrade bi si kupio jos jednog za rezervu posto za moje potrebe nema boljeg misa.
|
Grdno se varas. Logitech u poslijednje vrijeme vise ne radi kvalitetom ( jos od modela G500 nadalje zbog scroola ). Razer nikada nije radio kvalitetu nego proslavio kroz marketing preko odredene klanove igraca... Kome treba pozlaceni USB konerektor, brutalno visoki dpi i svemirsko svjetlece miseve??? Daj, molim te.

Zadrzi svoje komentare tipa fanboya.
Po meni je najbolji Microsoft Intellimouse Explorer 3.0, Logitech MX 500 i MX 518.