View Single Post
Staro 01.05.2011., 16:48   #130
athlon64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Nisam, pa da me j... za garu. Sljedeći tjedan bi trebao dobiti drugu. Ali ništa nije smrdilo niti se išta dimilo, vjerojatno nije VRM grunuo ko ostaloj ekipi ali je sigurno krepao.

A šta ću uzet? Kažem ja liku u ADM-u da ja ne bi tu nego želim Gainward kao zamjenu uz moju nadoplatu (nekih 10 kn) i veli lik da ništa od toga. I sad ću dobit opet TFII. Nije ona loša ali baš ju nije sigurno clockat. Čitajući forume tipa overclock.net gdje sam i sam sudjelovao na onom threadu o krepanim 570-icama čini se da je možda posrijedi loša serija VRM-ova (+ što ih ima samo 4). Plus, mislim da OCP nije radio kako se spada sa 266.xx driverima.

Sve u svemu definitivno worst buy kartica atm (zbog referentnog PCB-a) ako ti je veselje malo clocknuti karticu. Čak je NVidia priznala da "robusnije" VRM-ove stavljaju na GTX560.

Novu ću na 1025mV i vidjet koliko mogu dobit tu i u svakom slučaju neću vrtiti niti jedan bench.

Još nešto, već dulje vrijeme klokam svakakve komponente i još nikad nisam vidio da kartica napravi samoubojstvo kad se pretjera, sve ostale se resetiraju ili samo ugase...

@generic

A pogle ovo, i moja je tu

http://www.overclock.net/nvidia/9291...led-570-a.html
e da , ode ti gara ako rastavis , a jbga
athlon64 je offline   Reply With Quote