Citiraj:
Autor athlon64
jebiga stari , nemaš sreće šta češ sad uzet? btw jesi je rastavio da vidiš šta je otišlo?
|
Nisam, pa da me j... za garu. Sljedeći tjedan bi trebao dobiti drugu. Ali ništa nije smrdilo niti se išta dimilo, vjerojatno nije VRM grunuo ko ostaloj ekipi ali je sigurno krepao.
A šta ću uzet? Kažem ja liku u ADM-u da ja ne bi tu nego želim Gainward kao zamjenu uz moju nadoplatu (nekih 10 kn) i veli lik da ništa od toga. I sad ću dobit opet TFII. Nije ona loša ali baš ju nije sigurno clockat. Čitajući forume tipa overclock.net gdje sam i sam sudjelovao na onom threadu o krepanim 570-icama čini se da je možda posrijedi loša serija VRM-ova (+ što ih ima samo 4). Plus, mislim da OCP nije radio kako se spada sa 266.xx driverima.
Sve u svemu definitivno worst buy kartica atm (zbog referentnog PCB-a) ako ti je veselje malo clocknuti karticu. Čak je NVidia priznala da "robusnije" VRM-ove stavljaju na GTX560.
Novu ću na 1025mV i vidjet koliko mogu dobit tu i u svakom slučaju neću vrtiti niti jedan bench.
Još nešto, već dulje vrijeme klokam svakakve komponente i još nikad nisam vidio da kartica napravi samoubojstvo kad se pretjera, sve ostale se resetiraju ili samo ugase...
@generic
A pogle ovo, i moja je tu
http://www.overclock.net/nvidia/9291...led-570-a.html