View Single Post
Staro 01.05.2011., 02:38   #2417
dedaWraith
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Jel postoji koji od Android modela, a da može izdržati minimalno 2 dana uz moje prosječno dnevno korištenje mobitela (20-ak poruka, 10-ak poziva od po cca. 5 min, oko 10min 3G/HSDPA) i barem 15 min GPS-a i WiFi surfanja ubuduće?

Koliko čitam posvuda, ljudi kažu da treba biti sretan ako se izvuče jedan radni dan uz takvo korištenje i to me tjera na Symbian / Windows Mobile.

Razmazio me SE C905, s još žešćim korištenjem izvlačim 3 dana i nakon više od 2 godine koliko ga imam i to mi je neka donja granica (-1dan) koliko bi trebala baterija na novom mobitelu trajati.
Ja imam lg gt540 i prije mi je baterija drzala 1 dan max, bil je prenatrpan aplikacijama i svaki k mu je zderal bateriju.
Onda sam ga spojil na komp s lg suite javil da ima noviju verziju 2.1, apsolutno sve prebrisal i stavil samo fring, fejs, root, skajp i ES.
Od onda mi baterija drzi u prosjeku 4,5 dana, a koristim ga vise, svaki dan sam na netu pol sata, nekad i vise, 10tak min poziva dnevno i par poruka.
Znam da izgleda ko da "serem", al i mene je zacudil jer bas prosli tjedan sam ga napunil u srijedu, a crkel je tek u pon, nakon zestokog cjeđenja.
No opet, to je low entry smartphone pa ovisi kolko je ljudima zanimljiv...
dedaWraith je offline