View Single Post
Staro 29.04.2011., 21:57   #125
Zagorhac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2009
informaticka skola - DA/NE

pozz

otvorila mi se mogucnost dodatnog skolovanja ("prekvalifikacije") informatickog smjera. neki od smjerova koji me zanimaju su: Mrežni administrator, Računalni programer, Serviser računala, Web programer. htio bih ici za servisera racunala. skolovanje traje 6 mjeseci, 2 puta po 2 skolska sata tjedno. na predavanja nije obavezno dolaziti... sve izgleda sjano, ALI - nedavno sam se i zaposlio (konacno). zavrsio sam skolu za građevinskog tehnicara - visokogradnja. radim kao obican radnik (trenutno) vec jedno mjesec i pol. radim 6 dana u tjednu i nikako ne stignem na predavanja, a htio bih zavrsiti taj tecaj jer mi je velika volja baviti se racunalima. volio bih ako ima koji stariji (iskusniji covjek) i/ili netko tko se jos paralelno skoluje i radi da mi da savjet. isplati li se uopce to? za servisera racunala se placa 5400kn + 850kn upisnina. 5400kn se vraca u ratama nakon 3 godine od upisa. također, za servisera racunala treba SAMO osnovna skola sto me malo muci - da li je to zanimanje onda dosta "dobro".

p.s. zanimanje se pise u radnu knjigu...

HVALA unaprijed
Zagorhac je offline   Reply With Quote