Evo još jedna zgoda od T-Mobile...nisam potpuno ontopic, al u nedostatku bolje teme...
Sumirat ću ukratko sve, da se ne raspišem preko 3 stranice....
- 10.1. sam potpisao novi ugovor na 24 mjeseca, Tarifa za sve 160. mKako je tad bila akcija 50%, prvih 12 mjeseci plaćam 50% cijene.
- Par dana kasnije na službenim stranicama san skužio da nude wnw opciju 3 mjeseca besplatno za ekipu koja je potpisala ugovor na 24 mjeseca, dakle i mene.

- Nazvao sam SZK, da ih pitam zašto mi to nije aktivirano. Rečeno mi je da pričekam 1.2. da možda bude tad.
Prvi fail
- Pričekao sam, nije bilo, nazvao sam opet i dobio odgovor da sam aktiviram, da neće bit nikakvih problema.
Drugi fail
- Aktivirao sam, ali i za veljaču dobio tih 25 kn, iako bi mi veljača, ožujak i travanj trebali bit free po svim informacijama koje sam dobio.
Treći fail Ma i četvrti ako kao prvi stavimo djelatnika koji mi već 10.1. nije aktivirao opciju, a trebao je...
Sve sam to ispričao u T-Mobile centru i simpatična mlada dama je sve to napisala kao prigovor, potvrdivši mi da san u pravu (bar mi je takav dojam ostavila) i da samo pričekam da oni to obrade... I onda par dana kasnije dobijem odgovor:
Sad nek mi još netko bistriji od mene pojasni kakve veze imaju dolje niže napisani uvjeti akcije sa mojim potpisom Zatjeva, kojeg neću uplodat, ali na kojem nigdje ne pišu aktivirane opcije, a brat bratu tada nisam ni znao da nude 3 mjeseca free s potpisom ugovora...
http://www.t-mobile.hr/pdf/S-Tarifa-...60-160-200.pdf
Točka 18 kaže:
18. Pretplatnici koji sklope ugovor s OTPOom u trajanju od 24 mjeseca, a koji u tom trenutku nemaju aktiviranu neku od web'n'walk opcija, u trenutku potpisivanja ostvaruju pravo korištenja opcije web'n'walk S bez mjesečne naknade u trajanju od 3 mjeseca (dalje u tekstu: Promotivno razdoblje). Promotivno razdoblje korištenja opcija web'n'walk S prestaje istekom navedena 3 mjeseca te ukoliko Pretplatnik prije njegovog isteka zatraži aktivaciju neke druge web'n’walk opcije. Istekom Promotivnog razdoblja naknada za web'n'walk S bit će naplaćivana u punom iznosu sukladno T-Mobile cjeniku .
Mislim boli me k za 25 kn (puta tri, dakle 75), em nije neka lova, em bi opciju ionako aktivirao jer mi podatkovni paket treba... samo ne volin samo kad me prave debilom. A ovi me prave, jer ispada da nije kriv ni djelatnik koji mi nije dao opciju iako je trebao, ni dvije (očite) dezinformacije SZK, nego sam kriv ja što sam potpisao Zahtjev na kojem se uopće ne spominju aktivirane opcije, što im je glavni argument da me odjebu

A i koliko vidim jedini uvjeti su bili:
1) potpišem na 24 mjeseca, što jesam
2) da nisam imao aktiviranu opciju ranije, što nisam
I kakve veze ima što sam potpisao ili što nisam potpisao, ako savršeno uspunjavam uvjete i napravio sam ono što tamo i piše, aktivirao opciju do 31.3. točnije aktivirao sam je negdi drugog ili trećeg u mjesecu veljači...