Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 29.04.2011., 11:03   #430
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor frgh Pregled postova
Dakle trebam sluske i za mobitel sa istom svrhom(i to earbuds jer su ostale smece za bass)
Ovo je najveća glupost ikada napisana, da earbuds imaju bolji bass od on ear sluški!!!
To je samo dokaz da nemaš pojima o zvučnicima, a ako misliš da postoji neki model koji možeš staviti u džep a da bolje reproducira bass (i sve ostale frekvencije zvuka) od Sennheiser PX 100-II
da koštaju manje od 370kn, koliko ove koštaju sa popustom, onda im ja skidam kapu!
Da ne misliš da pričam bezveze, ja imam ove slušalice sada već preko godinu dana, kao i svim dobrim (čitaj vrhunskim) slušalicama potrbno je vrijeme da se razrade, koje je u mojem slučaju trajalo vrlo kratko jer stalno sam ih koristio, ali mislim da je standard 50h upotrebe!
Ovo su slušalice koje jako malo zaostaju za HD 555 koje također imam, dakle osjeti se razlika, ali ona je i za očekivati jer se radi o puno većem zvučniku, ali ovakav bass nisam doživio na nijednim sluškama koje se stavljaju u uši (earbuds) ali opet nisam probao one koji koštaju od 100 eura pa na gore (in ear monitors) ali to je sasvim drugi par rukava, jer to su sluške koje koštaju, ali i vrijede!
Dakle, moja poanta je da nećeš naći nitijedne earbud slušalice za 370kn koje dolaze iole blizu kvaliteti zvuka kojeg proizvode PX 100-II pogotovo kad je bass u pitanju!
Ako mi nevjeruješ, dođi pa poslušaj, dat ću ti i sluške i pojačalo za njih pa ćeš se uvjeriti!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote