Danas dobio druge slušalice. Dečki u Boje zvuka su bez pogovora i natezanja dali nove slušalice. Samo što sam ih platio 70kn više nego inače koštaju.
Nakon brzinskog testiranja zaključio sam da to nisu loše slušalice. Zvuk je čist i to mi se sviđa. Kod pojačavanja ne "krče" i kvaliteta zvuka je i više nego zadovoljavajuća. Ali ja svoj sluh još želim sačuvat, pa ne želim pretjerivat.
Jedino me malo stišću, ali ništa prestrašno. Puno je teže bilo se priviknut na Sony. One kao da su imale oprugu od kamiona, a usto i jastučići su bili dosta tvrđi.
Izolacija od vanjskog zvuka je dosta dobra, ali mislim da će se ljeti dosta uši znojit isto kao i kod Sony-a. Sve u svemu zasad sam zadovoljan. Valjda će tako i ostat.
Što se pak tiče jučerašnje verzije slušalica, to je bilo razočarenje i to malo veće. Zvuk u lijevoj slušalici je bio jači i kod nižih frekvencija se čulo kao da je membrana probušena. Što je najbitnije od svega, ako sam ih ištekao i ponovno uštekao, zvuk je bio dobar nekih pola minute. Nakon toga opet ista stvar.