Citiraj:
Autor ECHO
Imam osječaj da bez tog prolaska u tom podzemlju igra nema tu čar, tj. sve ide nekim drugim tokom ali neda mi se ići probati u to podzemlje i patiti se 
|
Izgleda da nema druge, bez otvaranja Sidiroviceve rupe igra predstavlja bauljanje po 3-4 mape i dalje rog. Nisam pridobio Duty da mi otvore prolaz dalje prema Baru gdje je drugi trgovac
Citiraj:
pa nikako da se nakanem jer onda moram sve ispočetka.Problem je što ima dijelova gdje su izmješali ruski-engleski prijevod pa se teže snaći, ali skinuo sam kompletan mod sa svim dodacima nanovo sad se malo patim pa ću sve obrisati i instalirati sve nanovo.I problematična je kupovina-prodaja oružja,itema opčenito kao i artefakata koji zrače radijaciju, a trebaju za kupovinu zamjenu za nešto bolje-municija,oružje,helmeti i dr. nadogradnje.
Mislim da se to moglo malo bolje riješiti u igri.
|
Mozda je to i namjerno da oteza i oduzi igru pa je to onda tih 200-300 sati igranja kao sto se pise za taj mod. Kupovina-prodaja : ja za sada ubirem nesto love prodajuci stalkerima. Za artefakte imam jedan koji snizava radijaciju i njime kompenziram zracenje drugih koje prenosim i spremam za sada kao hrcak. Kljuc je otvoriti Sidorovica i onda se stvari razvijaju dalje