View Single Post
Staro 28.04.2011., 11:07   #976
Night
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Problem je tu "što manje, a da sve stane", takvo nešto ne postoji.
Evo ja sam nedavno tražio nešto slično, imam već MiniTrekker ruksak u koji stane dosta toga, ali je velika tlaka po gradu potezati 8-9 kila na leđima i svaki put kod vađenja aparata skidati ruksak s leđa i tražiti gdje ću ga staviti da me netko u gužvi ne gurne.
Uglavnom trebalo mi je nešto za šetnje kad ne idem ciljano nešto slikavati nego hoću imati usput nešto opreme, a druga namjena su recimo koncerti ili slična događanja.
I našao sam Lowepro Nova 170AW, nosio sam je par puta i jako sam zadovoljan. Prebacim je preko suprotnog ramena, tako da ne može ispasti, ima AW cover ako zakiši, dosta je plitka kad se gleda bočno pa je super za probijanje kroz gužve (za razliku od onih velikih torbi koje su široke kao sam fotograf). Od opreme stane u nju 40D (bez gripa, grip inače jako povećava dimenzije torbe, a nije baš nužan) na aparatu 50mm f/1.4, ispod mi stane fisheye, sa strane 70-200 i u vanjski džep još 580EXII. Mislim da bi 50ica sa 24-70 stala bez problema (bez gripa), a sa strane 70-200, blic u vanjski džep. Najbolje bi bilo poći do nekoga tko ima tih torba (Kodak centar, mislim da se sad zovu Anigota) i ponijeti opremu pa probati kako stane.
Night je offline   Reply With Quote