View Single Post
Staro 28.04.2011., 09:27   #1038
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor RSV Factory Pregled postova
ma je rešil sam vojsku ispod mosta, al sve je to kilavo bilo, mislim kroz ciljnik AK-47 lepo mi je glava nameštena, i metak po metak pucam po njemu a ono, kilavo velim, ajde jedan dva da ne prođu, al više mi je bezveze. velim tolko sam naviknuti na Oblivion lost da mi nema smisla.

hehe idem još malo kenjati (al kaj mogu kad sam to primjetil!) loadanje je geeeeeeeezzzzz kako dugo... ne kužim zakaj taaaaaaaaak dugo, fakat je dugo. i igram jeate na NOOB i jedan metak i mrtav sam haha... mislim volim stalkera na hard al na NOOB takva teškoća... wow, fakat su ga napeli

došel sam do baze one odma desno od Sidoroviča i tam je fakat fora bila, malo sam ih skidal i onda helič hahaha brutalno prek stabla padam u jednoj sekundi. al fora za probati
nemoj se previse navikavati na neki mod, ima ih dosta i zato je Stalker ciklus meni daleko ispred ostalih igara. Pored toga i sirova verzija je tematski i izvedbeno odlicna.
Load je stvarno duzi od ostalih modova ali to se moze tolerirati. Soljenka mi je i stabilnija od ostalih. Kad sam pravilno slozio gamedata i pripremio samu igru sve je proradilo i do sada nisam imao nijednog rusenja sto ne mogu reci za ostale modove. Ima bugova ali mi nisu znacajno poremetili igru. Valjda ce sloziti koji patch za ispravak, valjda ...
Ovo sa vojskom i zrakomlatom sam samo probao, spicili su me odmah sa 2 rakete pa sam to ostavio kada uspijem otvoriti Sidorovicevu jazbinu. Bez prolaza labirinta mi neda

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote