Citiraj:
Autor zippo
Hm, ja sam im se prisuljao, spicio jednog pistoljem u glavu jednim metkom i magla. jedva sam guzicu izvukao kad su raspalili po meni
Stvar ukusa, meni je dobar interface. Nekako mi je realnije, promjena vremena, noc i dan traju normalno a ne ubrzano kao kod drugih. Zadatke imas u PDA iako priznajem sve je dosta smuseno pa se je teze snaci. Muzika je stvarno dobra. Mod je opcenito zadovoljavajući, naravno treba mu malo vise logicnosti, poliranja i patcheva za neke bugove ali ajde. Dobro dosla promjena u ocekivanju najavljenih ubermodova
|
ma je rešil sam vojsku ispod mosta, al sve je to kilavo bilo, mislim kroz ciljnik AK-47 lepo mi je glava nameštena, i metak po metak pucam po njemu a ono, kilavo velim, ajde jedan dva da ne prođu, al više mi je bezveze. velim tolko sam naviknuti na Oblivion lost da mi nema smisla.
hehe idem još malo kenjati (al kaj mogu kad sam to primjetil!) loadanje je geeeeeeeezzzzz kako dugo... ne kužim zakaj taaaaaaaaak dugo, fakat je dugo. i igram jeate na NOOB i jedan metak i mrtav sam haha... mislim volim stalkera na hard al na NOOB takva teškoća... wow, fakat su ga napeli
došel sam do baze one odma desno od Sidoroviča i tam je fakat fora bila, malo sam ih skidal i onda helič hahaha brutalno prek stabla padam u jednoj sekundi. al fora za probati