27.04.2011., 20:05
|
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Autor RSV Factory
upal sam u Soljenku. Za sad su dojmovi tak-tak. Gunplay mi nije nekaj, tj. loš dosta, odmah na početku tam di sam se spawnal idem počistiti military ispod mosta i lik popije šaržer metaka u glavu i ništa... daaaaaaaaaajjj molim te! ja sam naviknuti ak naciljam s običnim pištačom u glavu da je to to. al ovo je nerealno....
|
Hm, ja sam im se prisuljao, spicio jednog pistoljem u glavu jednim metkom i magla. jedva sam guzicu izvukao kad su raspalili po meni
Citiraj:
Drugo ne sviđa mi se interface, na Oblivion lostu mi je idealan, mali nenametljiv, ma super. Ovo mi je PDA na pol ekrana, a niti neznam kaj opće da delam, nemam quest guide, a neda mi se bezveze bauljati... al ajde budem i to probal... treće, prevod... haha, funny... mjuza je fora, može malo acid drum&bass za promjenu, makar mi je sablasni Mooze soundtrack idealan, al velim, mjuza dobra (za promjenu). čisto da se zna, ja sam skupljal oružja i prodaval u oblivion lostu po 5-6 sati dok nisam skupil lovu, tak da volim bauljati al ak znam kam idem i kaj delam... ovo za sad niš ne kužim, al idemo do kraja probati.
|
Stvar ukusa, meni je dobar interface. Nekako mi je realnije, promjena vremena, noc i dan traju normalno a ne ubrzano kao kod drugih. Zadatke imas u PDA iako priznajem sve je dosta smuseno pa se je teze snaci. Muzika je stvarno dobra. Mod je opcenito zadovoljavajući, naravno treba mu malo vise logicnosti, poliranja i patcheva za neke bugove ali ajde. Dobro dosla promjena u ocekivanju najavljenih ubermodova
|
|
|