upal sam u Soljenku. Za sad su dojmovi tak-tak. Gunplay mi nije nekaj, tj. loš dosta, odmah na početku tam di sam se spawnal idem počistiti military ispod mosta i lik popije šaržer metaka u glavu i ništa... daaaaaaaaaajjj molim te! ja sam naviknuti ak naciljam s običnim pištačom u glavu da je to to. al ovo je nerealno.... al ajde, bumo se navikli (ili neki mod ubacim da to podesi...). Drugo ne sviđa mi se interface, na Oblivion lostu mi je idealan, mali nenametljiv, ma super. Ovo mi je PDA na pol ekrana, a niti neznam kaj opće da delam, nemam quest guide, a neda mi se bezveze bauljati... al ajde budem i to probal... treće, prevod... haha, funny... mjuza je fora, može malo acid drum&bass za promjenu, makar mi je sablasni Mooze soundtrack idealan, al velim, mjuza dobra (za promjenu). čisto da se zna, ja sam skupljal oružja i prodaval u oblivion lostu po 5-6 sati dok nisam skupil lovu, tak da volim bauljati al ak znam kam idem i kaj delam... ovo za sad niš ne kužim, al idemo do kraja probati.