Citiraj:
Autor Mejzlik
Neznam koja je godina tvog RS-a 50, ali ja sam imao 2001 i imala je 6 brzina tvornicka, isla je ravno 100km/h
@kasko
Nema lijepseg zvuka nego cut cvajera kako laje i rezi. Nazalost, malo je vozaca koji mogu konkurirati danas u moto utrkama sa 2T motorom, jer je pun iznenadenja, nakon 6000rpm je ogromna eksplozija snage koju rijetko tko zna kontrolirati. Zato danas ide sve na 4T...
Od 2T motora sam imao RS 50 (igracka), Hondu CR125(potrga te u 10min) Cagivu Mito 125 (nije imala elektroniku ventila i nije isla preko 120kmh), Yamahu RD350 (nesto prebijesno sam svojih 60ks iz 2 redna cilindra), te Yamahu TZR125R Belgarda S.P.A. (koliko sam skuzio, taj motor je imao masinu od YZ-a 125, a tako nekako je i isla...skoro kao i RD350  )
|
Što se tiče Cagive, vozio sam od frenda Mito125 sa 7 brzina i sjećam se da je išla preko 120
Ako hoćeš osjetit 2T onda definitivno RS250 samo što ih danas gotovo više i nema

Krose nebrojim, to je potpuno drugi svijet
PS RS50 nije vrijedan spomena s gore nabrojanim motorima
Citiraj:
Autor microsoft66
jopise druže šta ti voziš?
mene vata proljetna moto depresija,počela sezona a motora nemam,a naso sam jedan tako mnogo lepi k6 750 črni prvi vlasnik za 45 000 hrvatskih životinja.tako blizu a tako daleko 
|
Istina, polovni motori nisu nikada bili jeftiniji, al opet mi nepomaže kad trenutno nemam ni za zadnju gumu ccc