Tema: Motori
View Single Post
Staro 27.04.2011., 10:12   #176
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Hehe samo da ne bude zabune,nisam od onih "tatinih sinova" vec zelim kupiti nesto sto ce trajati i biti dovoljno brzo,vec kada sam nagovorio roditelje.
Nego,pitanje za znalce,da li se moze ugraditi u motor tipa RS 50(kupio od prijatelja) sesta brzina da rastereti mašinu pri vecim brzinama(90kmh) jer vidim svugdje pise da ima 6 brzina...?I koliko bi to izaslo?
Neznam koja je godina tvog RS-a 50, ali ja sam imao 2001 i imala je 6 brzina tvornicka, isla je ravno 100km/h

@kasko

Nema lijepseg zvuka nego cut cvajera kako laje i rezi. Nazalost, malo je vozaca koji mogu konkurirati danas u moto utrkama sa 2T motorom, jer je pun iznenadenja, nakon 6000rpm je ogromna eksplozija snage koju rijetko tko zna kontrolirati. Zato danas ide sve na 4T...

Od 2T motora sam imao RS 50 (igracka), Hondu CR125(potrga te u 10min) Cagivu Mito 125 (nije imala elektroniku ventila i nije isla preko 120kmh), Yamahu RD350 (nesto prebijesno sam svojih 60ks iz 2 redna cilindra), te Yamahu TZR125R Belgarda S.P.A. (koliko sam skuzio, taj motor je imao masinu od YZ-a 125, a tako nekako je i isla...skoro kao i RD350 )
Mejzlik je offline   Reply With Quote