View Single Post
Staro 27.04.2011., 02:48   #7261
Mad_Duke
Guest

Ovi očito imaju većih problema u IMAX-u. Valjda se nisu naviknuli ljudi na rad sa kvalitetom :P

Nego da se požalim ovdje na nekaj kaj mi je diglo tlak. Rekao ja lijepo. Za dugometražni film (2D ili 3D) u IMAX-u spreman sam dati i do duplo više para za kartu nego u klasičnom kinu. To je 50-60 kuna. Tak je i ispalo i to mi je OK! Barem ne moram čekati film da mi dođe na bluray kako bi mogao pogledati nekaj u normalnoj kvaliteti, a ne da gledam "upscalean DVD u kinu" (kaj se tile kvalitete prikaza).

ALI

Zanima me koja se budala sjetila naplaćivati recimo onaj short dokumentarac Hubble 3D 55 kuna kartu. Ta stvar traje 45 minuta! Sramota
Mislio sam da će mi IMAX dokumentarci činiti 4/5 stvari koje ću sa guštom pogledati tamo. 1/5 mi ostaje za povremeni kvalitetan film (kojih neće biti puno). E pa nedam 55 kuna za 45 minuta .

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Film je glup i dosadan,sa dvije totalno nepotrebne odvratne scene,Cameron je bio na nekim žestokim drogama očito.
Kakav Cameron?

Pa dajte ljudi već jednom skužite kaj znači "Producer". Isto kao kad mi dođe neki biser i kaže da je "District 9" od Peter Jacksona!
  Reply With Quote