Citiraj:
Autor silver_tip
Gle meni je zbilja žao što su te ođaparili, nije neka cifra, i sam bi se ždero da sam na tvom mjestu, međutim
Pero Perić stavi šiltericu na glavu i hladno digne par stojica iz bankomata sa karticom od Jure Jurića...
......sutradan obojca ujutro popili kavicu zajedno  a Jure Jurić kad je došao kuć sa terena i dao ženi karticu ova ga napala gdje je sphizdio nofce.
Gleda Jure izvadak iz banke i niš mu jasno nije, gleda datum dizanja para i sjeti se da je Pero Malboro pušio zadnih dana terena a par dana prije žicao cigare
Pero popustio pod pritiskom ispitivanja i priznao: vidio karticu i još papirić sa pinom zataknjen o nju na stoliću stajala sa cigaretama i drugim sitnim drlogom pa reko neće Jure sigurno primjetit kad je na stolu živi nered...
Vjerovao ili ne, istinita priča. Najjače nam je bilo ( priča poslje svega ) kad je Jure još sa užitkom od Pere zapalio Malboro i još ga cimo: jesi se opario konačno ?
|
Peri Pericu u tvojoj prici treba i kartica i pin. Ovdje je dosta ukrast samo pass i imas neogranicenu moc nad accauntom
No dobro...
Svatimo ovo kao jednu poucnu pricu:
Korisnicki racuni u kladionicama se kradu, i kada se ukradu ostajete bez love
Zato oprez i pamet u glavu
Međutim, moram i rec da nakon par dana dopisivanja sa supersportom, novac mi je vracen na racun.
Provjerom IP adresa ustanovili su da zahtjev za isplatom nije podnesen s moga racuna.
Tako da su bili maksimalno korektni i vratili mi novac na racun iako je taj novac podigao vec netko drugi!
Svaka cas Supersportu na tome, a mogu biti sigurno da cu uskoro taj novac ionako izgubit kod njih