Citiraj:
Autor trouble
Za nas da,za neke najveci horror film 
|
Ma znam. Bez ikakve zajedljivosti ali kuzim ja i
postenog taxistu koji je recimo zapeo u ovoj prici. Nije isto kad ti sef da kljuceve od auta koji nije tvoj, pa je tvoja najveca briga da vozis putnike. Stari sustav taxista je zarobljen u svojim neumoljivim rutinama koje moraju svake godine durati.
Ali to me uvijek vraca na njihovo vodstvo koje je najveci krivac. Ono je njihov najveci neprijatelj koje ih je kostalo da ovako kilavo gledaju promjene oko sebe. Gorivo nece pojeftiniti, auti se nece sami od sebe odrzavati, ali uvijek se moze daleko bolji pristup osmisliti od postojeceg zivotarenja za 2-3 voznje po gradu.
Nema ni pola godine da su isti predstavnici Taxi udruzenja, na Radio
Sljemenu apriori tvrdili, kako je veliko pitanje hoce li Cameo ikad doci u ZG! Ljudi se zgrozavaju i pitaju ih, dal im je jasno da je to neminovna cinjenica koja ih ceka? Glavonja udruzenja - ma to su Vam sve sam naklapanja, veliko je pitanje hoce li oni doci! Ako dodju, mi cemo sigurno svoje usluge prilagoditi novoj situaciji! Ovo je odgovor, kao da ti covjek doslovno prizna: mi smo nesposobni, molim vas zamijenite nas!
Totalno nesposobno vodstvo koje se boji bilo kakve promjene! Ali ima li segmenta u HR zbilji, koja ne poznaje ovu bolest unutar svoje ogranizacije? Kako ozbiljno ocekivati ista od ekipe, koja zavarava prvenstveno one zbog kojih tamo navodno sjede? Pita ih voditeljica valjda 5x, jer i sama vidi da nemaju ni slovo programa ili koncepciju odgovora na bilo kakvu konkurenciju. No, nasi decki plove navikama iz vremena Philco televizora