View Single Post
Staro 26.04.2011., 00:01   #1030
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006

Tu isto ima problema jer kad pobiješ te zombije poneki su jako radioaktivni pa te radijacija ubije u roku odmah i kod njega nema ništa za kupiti pa se nemoš opremiti dostatno za radijaciju sad idem u onaj X16labaratorij valjda ću uspjeti doći jer sam slab s municijom

-->
Da i mene je spawnalo iza mosta pa sam morao proći ali sam ja prošao kroz onaj tunel gdje sjevaju one elektro-anomalije iz jedno 3-4 pokušaja.
Pa sam onda probao do Sidorovicha ali nije išlo pa je radila bomba
Ali možeš prodati to što imaš ali nemaš baš nešto za kupiti kod njega kako bi se opremio bolje onda sam navuko vojsku na Stalkere pa su ih ovi pokrkali a ja njih pomalo navukao u jednu od kuća i potuko gamad te sam se onda i malo bolje opremio. Uglavnom neznam gdje god sam bio kod tradera nema ništa za kupiti glede oružja ili helmeta i ubija me radijacija jer ima poslije onih artefakata koliko hoćeš za pokupiti ali ako uzmeš 2 koja imaju +3 radijaciju ubije te vrlo brzo a nema ni med-kitova baš nešto na razbacivanje.Uglavnom težak mod za igranje i nije čudo što kažu cca 300-400h igranja pa i više Ja sam obišao Dark Vally,Agroprom,Garbage i sad sam kod onog znanstvenika(gdje su oni zombiji i snorkovi zaboravio naziv jbg.)

Tu isto ima problema jer kad pobiješ te zombije poneki su jako radioaktivni pa te radijacija ubije u roku odmah i kod njega nema ništa za kupiti pa se nemoš opremiti dostatno za radijaciju sad idem u onaj X16labaratorij valjda ću uspjeti doći jer sam slab s municijom

ECHO je offline   Reply With Quote