@ECHO
spoiler1
kad si poceo gdje te spawnalo ? mene je sa druge strane zeljeznickog mosta tako da sam morao skinut vojnike prije da bi dosao do Rookicampa i Sidorovica. Tu sam naletio i na tog "nevidljivog" i pobrao mu oruzje koje je isto kao i on, djelom nevidljivo. Uz put sam pocistio i bandite u Garage medjutim nisam primjetio takve bugove ili nisam obracao paznju jer ides znajuci kuda treba ici. Kasnije sam probao ici na onu vojsku na kontrolnom punktu ali su me helikopteri srokali pa sam za sada odustao od njih. Ali budem ih "posjetio" samo da otvorim onaj Sidorovicev brlog da mogu prodati plijen. Imam toga vec gomilu ali osim nekim stalkerima koji usput receno i nemaju bas puno love, nemas to kome prodati
spoiler2
ta mapa koju sam dobio je nerazgovjetna i ne poklapa se bas sa onom koja te prati na HUD-u. Ne mogu se orjentirati i pronaci gdje sam na toj mapi da bi pratio nacrtani prolaz na njoj. Za sada sam odustao od podzemlja i trenutno vodim bitku u Agroprom Research Institute sa vojskom. Skinuo sam sve osim jednog (nekakav zeleni u Egzosceletonu) koji je neranjiv i koji me podere svaki puta. WTF?