Citiraj:
Autor ECHO
Evo patim se s igrom u tom modu koji je očajno pripremljen odnosno totalno nepripremljen i s hrpom bugova  tipa(nestane komplet informacije s ekrana gdje treba ići, s koliko zdravlja se raspolaže, pa u jednom dijelu igre nemožete vidjeti ni upotrebiti iteme,oružje i dr.) 
|
U kojem djelu ? Do sada nakon sto sam ga dobro pripremio i patchirao na 1.0006 sve mi radi bez beda (niti jednog rusenja do sada). Istina bio sam na rubu da ga posaljem u rodno mjesto i zaboravim ali vrag mi nije dao mira
Citiraj:
Autor ECHO
ima super stvari ali dođe mi da odustanem i izbrišem sve dok se nešto nepopravi po tom pitanju i ispolira mod(ako bude ikada) ali barem se nadam  .
S tim modom je to neka nova igra, i prijevod je očajno izveden i ima kombinacija ponegdje engleskog i ruskog zajedno  pa ti znaj što i kako treba.Nemoš se pouzdati u poznavanje klasične igre SoC pa da znaš napamet šta,kuda,kako jer je igra komplet izmjenjena i to ju čini zanimljivom 
|
To je ono najbolje uz to sto je AI poboljsan pa je teze sa protivnicima (pogotovo sa vojskom). Izludjuje me onaj podzemni labirint jer je mapa ocajna, natpisi na njoj ruski pa se ti gledaj kud ici. Stalno se vrtim u krug i nevidim izlaza ali to je test koji treba proci da Sidorovic otvori vrata. Ono sa bombom nisam probao (ostaje kao ocajnicka mjera

), vjerojatno hocu ali cu i labirint proci cisto da vidim koje je rjesenje.