View Single Post
Staro 24.04.2011., 17:54   #11201
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@tota:
GYBE su malo specifični, istina, ali obožavam ih zbog Efrima jednako kao i Silver mt. Zion. Naslušao sam se post-rocka i mislim da ne postoji bend sličan ovima Definitivno ih ne bi preporučio nekome na prvu ruku.

EITS i Mogwai su pijoniri, s njima sam i ja krenuo. Neću zaboraviti kada sam zbog besparice propustio Mogwai i Twilight Sad u Aquariusu. Htio sam skočiti pod vlak A prva stvar koju sam čuo i zbog koje sam krenuo u te vode bila je Sven-g-englar od Sigur Rósa. Ne vole svi Jonsijev vokal Meni je savršen uz to što sviraju i SR mi je prvi bend na listi kojeg želim vidjeti uživo. Zbog ovoga! Nebitno koliko para će me to izaći, samo čekam da krenu u turneju (nadam se i da hoće).

Od nekih bendova koje često preporučam su God is an Astronaut, pg.lost, Kwoon, Red Sparowes pa čak i Russian Circles. Oni sviraju rekao bih lakše note, puno lakše za većinu koja nije sklona eksperimentiranju. Ear-friendly music

Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
*Prebaciti neke od postova uključujući ovaj u temu prikladniju tome - Glazbene preporuke?
Slažem se, nisam ni vidio tu temu.