View Single Post
Staro 10.02.2005., 14:06   #113
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Re: problemi sa paljenjem

Citiraj:
Originally posted by ante2
pazite sada ovo !!!

na MSI forumu sam naso sljedecu informaciju na zalost nisam zapisao link pa ko oce nek mlo kopa dok ga ne iskopam

ekipa je imala problema sa paljenjemmi radom kompa kada su im graficke bile oveklokane !!!!

ja sa rjesio probleme sa paljenjem kada sam stavio BIOS 1.4 (original) ali sam primjeti da se windoze ruse pod igrama kad je grafulja overklokana (markovi rade bez problema:confused: )

nakon vracanja grafulje na difolt sve radi ko grom.

moram probat nakon butanja klokat grafulju pa vidi sta ce bit, jer su se problemi javljali kada se PC butao sa klokanom grafuljom (to sam sada svatio) grafulja je Gainvard 6800 XP GS (235 700 @ 250 800)

uglavnom da skratim probajte graficke stavit u tvornicke postavke i novi BIOS pa vidite sta ce se tada dogajdat.

Pozdrav i puno srece !!!
MSI K8N NEO2 PLATINUM 64 3000
GAINVARD 6800 XP GS 128
TAGAN 480 W
ITD...
Bit će da je zbog MSI-evog automatskog overclocka grafi preko PCI-E sabirnice. To im je "feature" zbog kojih njihove ploče imaju bolje skorove kod ekipe koja ne kuži kaj se zapravo događa. Naravno, stvari postajku uber zanimljive kad u cijelu priču uključimo korisnika koji ide ocat grafu, a ne zna da je ona već ocana od strane ploče.