View Single Post
Staro 10.02.2005., 13:53   #37
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
@ Elven - računam na tebe

@ darth_maul

Dotični je forum naime - GAMER ( Gamer nick - Zhuti )

Daklem ... zbog lakše koordinacije klana - koji je tokom vremena postao malena komuna - odlučili smo otići na Arthas.

Prvi i server će vjerojatno biti over populated. To se dogodilo dakako i na US - to je uvijek tako ...

Zadnji server će imati po svoj prilici medium population - što je jako loše za high lvl instance isto kao i Battle Grounds - dobar dio je manja mogučnost laga.

Zašto se nisam svađao o tome na Gameru - zato jerbo sam mišljenja da će 90% ekipe ionako otići tamo gdje Pantagana veli. Osim toga - složili su se oko toga ....

Gamer namjerava osnovati klan ( guild ) - pod novim imenom i druga ekipa ....

Obzirom da smo se svi u DS-u već dobro zbližili. Osim toga - većinoma se poznamo RL, nemamo trenutno namijeru ulaziti u drugu guildu .....

Doduše - ništa nije zapisano u kamenu. Znam samo da ću svakako ciljati high pop server - jerbo je dakako zanimljivije igrati dok je on line velik broj igrača .... Možda se i svi iz DS-a prebacimo na server koji je dogovoren na GAmeru. Samo postoji problem da će dobar dio ljudi zeznut stvar s abecedom ( npr. ne učita se cijeli realm list i ode mast u propast )

Za sada stoji to što je rečeno
Paske je offline