Citiraj:
Autor Ska Zli
|
Kupio sam taj plave boje (crni nisu imali s tom konfiguracijom). Površina je sjajna pa ostaju otisci prstiju, ali ništa pre strašno. Poklopac se malo uvija pod pristiskom, pa treba pazit da se ne sjedne na njega
Citiraj:
Autor Ska Zli
Sto je sa bukom, za koju si strahovao?
|
Toga sam se najviše bojao. Ventilator ne radi dok se laptop ne zagrije, onda se upali neko vrijeme, pa se ugasi. Kad ventilator radi, čuje se, ali ništa strašno. Imam stolni komp za koji sam mislio da je tih. Sad kad radim na laptopu, pa poslije sjednem za komp, komp mi je postao jako bučan. Tako što se buke tiče, iznad svih mojih očekivanja. (ono što su se ljudi žalili na buku, su vjerovatno naletili na laptop sa greškom ili jednostavno pretjeruju).
Citiraj:
Autor Ska Zli
Kakav je HDD (jer, ako sam dobro nasao podatak, u tim modelima je HDD na 5400 rpm)?
|
Mislim da je 5400rpm, pošto mi se ćini sporijim od 500gb harda koji imam na stolnom kompu koji je 7200rpm.
Citiraj:
Autor Ska Zli
Jeste li uzeli mozda plavi i kako izgledaju uzivo?
|
Da plavi. Meni izgleda ok. Da su imali crni uzeo bi njega, ali i plavi je ok. Mali minus zbog sjajne površine, pa ostaju packe.
Sve u svemu za 4450kn sam prezadovoljan. Taman na granici za ćešće prenošenje. To je prije svega multimedijski laptop na kojem se može solidno igrati 3d igre. Kod gledanja filmova, baterija izdrži nekih 2:30h. Još se nisam stigao igrati, ali vjerujem da bi izdržao do max. 2h na bateriji, možda nešto manje. Ja ga uglavnom držim na struji.