Citiraj:
Autor Ranma 1/2
već odavno je tako. nego, vi koji malo više pratite novitete na području monitora, ima li kakvih vijesti oko "nasljednika" LP2475w? nove serije ili nešto slično.
|
Nisam bas pratio da budem iskren. Cini mi se prilicno stabilan i ZR i 2475 ponudom. Barem im poznamo mane i prednosti. Ne bih se veselio nijednom novom HP/Dell-u, dok ne odlezi barem nekoliko mjeseci povratnim iskustvom korisnika.
Citiraj:
Autor BrunoZG
@Visaž  , editirano je, kupio sam ga u Telebitu na neviđeno, cijene ZR i ovog su sad jako blizu, ja sam htio wide gammut.a po TFT centrall ima i dublju crnu boju......(koja je kod mene sad po mjerenju 0,24 a ne 0,17 kao sto su oni dobili.
|
Kao prvo, izvrsno si spomenuo
Asusa, ne da bi bio zaboravljen, vec sam mislio da je to nesto sto ce tak "biti kasnije" u prodaji.
Za Spyder ne znam
koji si model koristio i koliko si detaljno isao u postavke. No mislim da su to slatke brige i da si vec sada, vrlo zadovoljan slikom. A ne zaboravi ni pokucati u drvo da nemas potrebe za nikakvim vracanjem
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Ovo sam baš gledao neki dan... Kad sam ja kupovao, 2475 mi je bio prva opcija, ruku na srce nisam ni znao za ZR24, ne pratim stanje monitora tako revno. Ali tad je razlika bila cirka 1200 kn što mi je bilo previše i odlučio sam se za ZR24 koji je tada koštao cirka 2800 kn i nisam požalio. Prika ima 2475 i ovako "na oko" je slika li-la, sve u svemu oba su odličan izbor, naravno ako pogodiš dobar model, jer koliko vidim naše tržište je puno defekata. Iman osjećaj da svako treći ZR vraća odma nakon kupnje na servis...
|
Da, preporucena HP cijena je vanka i znatno preko 150 orlova razlike. Posebno ako pogledas HP glavni sajt modela. Ne mogu reci da sam predano pratio, ali bome se ne sjecam da je najniza cijena oba modela, dodirivala razliku od jedva 300kn?
Meni se i dalje ZR cini simpaticniji za vecinu koje ne gleda ciljano za photo namjenu. Posebno kao dodatni kvalitetan monitor. Tako da nemas razloga zaliti kupovinom svog ZR-ca.
No isto tako, LP2475W bi uzeo (uz provjeru naravno) ispred svakog Dell konkurenta trenutno po gabaritima.