* Asus PRoArt PA246Q
* Specifikacije
Testovi & Osvrti
* Test Prad (22.03.2011)
* +
02 ,
03 ,
04 ,
Asus updated their policy for this model :
3 year Zero Bright Dot
Video :
* ASUS ProArt PA246Q - Unboxing & First Look
* Asus promo
* TechReport
Na model me je danas komentarom podsjetio
BrunoZg i zbilja nisam imao pojma, da je vec dobio finalni izgled koji broji vlasnike, te biva i datumski
solidno komentiran.
Asus je pokrio site modela iskljucivo zadnjim specifikacijama, pa ne mogu naci sve slike prvobitnog ukazivanja - ne ide ni preko arhive. No postojala su dva modela od kojih je prvi imao metalni nosac
nalik ovom dizajnu. Za pretpostaviti da je bio radi prve prezentacije uljepsan, pa su putem prave cijene smanjili kozmetikom dozivljaj.
A isti je zbilja neobican. Pogledajte kako su neki detalji precizni na uvecanim slikama. Iz profila - bez oznaka - glatko bi se dalo prevariti da gledamo NEC-a. Gumbi na monitoru su identican dizajn kakav koristi JVC/Sony na pojedinim broadcast modelima. HDMI natpis, uz gotovo slicnu Metz crtu kakvu su imali njihovi video uredjaji iz 80-tih! Izdaleka se zamalo cita kao Hitachi. Cak i boldani pocetak asocira na stari logo - pogledajte sami uostalom. Ako nista drugo, bez obzira na krajnji rezultat, vidi se da su kombinirali i razmisljali o izgledu. Asus je naknadno postrozio odnos prema pixelima pa je trenutno gore opisanog odnosa prema vracanju. Gamutarko neobrane kalibracije zabrinjava putnika namjernika. Kad se zbroji "bilja" boja more i dodatno zabrinuti. No cini mi se da ovo nece biti tako los monitor za forinte.
Da, nitko realan ne moze ocekivati da u ovoj klasi, ili za novce bude savrsen. Ali ako se i kad pojavi kod nas u ponudi, mislim da se mnogi forumasi itekako imaju razloga interesirati! Asusova serija koju je poceo od nule i uz sretnu okolnost (ako se bude redovito pojavljivao u Kroejsi) sto je Asus kad nas vrlo dobro pokriven za sve potrebe refundacije i zamjene. Zapravo, ima sve uslove da bude odmah do Dell-a po tom pitanju.
Komentar nakon dodatnog upoznavanja i iscitavanja