View Single Post
Staro 20.04.2011., 17:35   #16
pjer177
Registered User

Datum registracije: Apr 2011
Pozdrav svima i hvala na opsežnom reviewu. Između ostalog mi je i on pomogao da se odlučim na kupnju ovog uređaja.

Ja sam puno zadovoljniji svojim, kupljen je s idejom koristenja kao ereader, međutim već vidim da ću ga koristiti za puno puno više stvari. Prednost su baterija, svakako cijena, ali i mnoštvo mogućnosti.

Nedostatak je softver. Ima dosta programa koji dolaze s osom i ne mogu se deinstalirati (npr. fring, facebook aplikacija i slično), i samo smetaju. Slažem se s autorom i da u full screen aplikacijama često fali fizička tipka back. Meni nedostaje i android marketplace, puno više nego što sam mislio. Sve što pokušam skinuti me preusmjerava na marketplace koje mi odbija uređaj. Postoje alternativni izvori aplikacija, no još nisam našao ni jedan tako jednostavan, pregledan i širok kao marketplace.

Ako netko planira čitati knjige na ovom uređaju, svakako preporučam program Aldiko. Puno, puno je bolji od defaultnog softvera.

Nego, pišem zbog druge stvari: Prestigio je 15.4. objavio novi firmware - koji nažalost izgleda nije froyo, već nadograđena verzija trenutnog -može se skinuti na stranici http://www.prestigio.com/products/pe...tiPad_PMP3084B pod tabom "downloads". Sad, zanima me radi li ikome ovaj firmware i može li ga instalirati na uređaj. Ja sam slijedio sve upute na stranici no poruka koju dobijem je "Found an invalid firmware image file '/flash/update.img'. Would you like to delete it?". Ima još netko problema s ovime?

Inače, bojim se da su se ona obećanja o novom firmwareu odnosile na ovaj, ali šta je tu je. Ja bih samo volio imati Marketplace.
pjer177 je offline   Reply With Quote