View Single Post
Staro 10.02.2005., 08:58   #32
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ovako .... u guildu od nas 23 - prebacujemo se na EU svi

Što znaći defacto da kupujemo još jednu kopiju, a acc na US - prodajemo zajedno s razvijenim likovima i dovoljno love za JAKO ugodno igranje .

Daklem .... ako će imena servera ostati ista Rvati iz DS-a odlaze na Arthas.

Just so you know

Zašto smo toliko ludi i glupi da ponovo plačamo igru - jerbo će biti hrpa ljudi više na EU ( time difference ) u vrijeme kad nam najviše treba - lvl 40+ instanci zahtijevaju bolju ekipu. Osim toga WoW izaziva vrlo tešku ovisnost do granice ludila .

Igra je nadasve izuzetno zabavna i troši GRO vremena. Realno mi nije žao niti lipe koju sam spizdil na nju. Još od dana 1999. i UT-a niti jedan igra me nije ovoliko ponesla ....

Ukoliko netko želi može i kupiti moj acc na US - samo onda papa EU . ( iako mislim da je acc već defacto prodan )

Realno - ako nemate vremena i želite zadržati život ---- klonite se WoW-a. Zabava je 100% zagarantirana, ali je cijena svo slobodno vrijeme .

Dali je 100Kn na mjesec mnogo - pa i nije obzirom koliko se zabavljam igrajuči WoW . To je puno dok sam ne počneš .... onda je već gotovo i kupuješ pretplatu 10 dana prije - da si siguran da će ti acc biti aktivan .
Paske je offline