Citiraj:
Originally posted by sNNooPY
cuj, ja vec godinama narucujem s .co.uk
zadovoljan sam cijenama, uvijek jeftinije nego kod nas. najvise uzimam audio cd-e i DVD-e.
|
Povlacim ovo! Izgleda da se dosta toga promijenilo od zadnji puta kada sam uzimao, kako je puno stvari znatno jeftinije od .com (izgleda nekakve akcije, buduci da na svakom proizvodu pise za koliko je % skinuta cijena). Ipak, usporedivsi tu jeftiniju cijenu s postotkom koji oni navode, co.uk je jos uvijek skuplji (bez tog popusta, naravno). Pa sad, samo cu vam reci da su TNG i DS9 nesto malo manje od 400kn po sezoni... Pa navalite...
BTW, hajde da se igramo male igre... Nadjite Hrvatsku u ovom popisu: "Andorra, Austria, Belgium, Denmark, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Iceland, Ireland (Republic of), Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Vatican City State (Holy See), Gibraltar, Greece, Greenland and San Marino." Da, nema je sto znaci da ce te WoW, primjerice, jos uvijek placati 100kn vise u Algoritmu(ako narucite samo i iskljucivo WoW onda je to "samo" 50kn; ako bi narucivali vise, usteda se vrtoglavo penje)... Ergo, Balkan je jos uvijek osudjen na DVD/CD/VHS i knjige...