View Single Post
Staro 19.04.2011., 12:35   #743
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Vanh3lsing Pregled postova
Pa znas sta, pocinje mi se bas sviđati taj mob. A de mi reci jos jednu stvar. Gledam malo po jubitou te review-ove za tu motorolu i cini mi se kao da malo laga, pogotovo prilikom surfanja. Jel to stvarno tako ili je to do videa?
Sve u svemu cini mi se kao jako dobar mob!
Najbolji za taj novac je Galaxy S. Super amoled ekran ,koji se najbolje vidi kad je direktno svjetlo upereno u njega,npr sunce,zvuk oodlican,sad je izasao 2.3.3 za njega,vjerojatno ce brzo izaci i HR verzija software-a 2.3.3, lagga kojeg je bilo na 2.2 vise nema, slika odlicna,snimka odlicna,nema nikakvog lagg-a kao na oslaima. Ima 2 mane: malo je preplastican,iako se ta plastika stvarno tesko izgrebe ili pukne,prednji dio pogotovo,i nema bljeskalicu. Sve ostalo je i vise nego dobro. U zadnjih 3 mjeseca promijenio sam stvarno puno Android telefona, i po meni je u tom rangu (oko 2000kn) najbolji Galaxy,pa motorola DEFY (njega nisam puno isprobavao,imao sam ga par sati na probu,ali je bilo dovoljno da ga bacim ispred Desire-a),pa zadnji HTC DESIRE koji je definitvno najlosiji iako ima cesci update. Mene nikad nije zanimao redoviti update,koliko me zanimalo da je telefon odlican i da radi ono za sto je namijenjen.
spawn je offline