View Single Post
Staro 10.02.2005., 00:22   #5
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by ivan OS

Čuo sam za kvalitetu iRiver playera i koliko znam sve to štima ali ne možeš direktno spojiti kao flash drive i koristiti ga kao mass storage i potreban je softver tako da ništa od drag&drop zezancije na bilo kojem računalu s usb-om,to je ubilo moju želju za tim a ovaj V200 ima sve u jednom.
Btw. jel postoji neki strani online shop koji isporučuje kod nas?Ima tako dobrih stvari koje ovdje ne mogu naći ali još nisam naišao ni na jednog koji šalje i nama...:confused:

Da, to je ono o čemu sam govorio kada sam spominjao kompromise - zbog snobovske politike iRivera ne samo da ne možeš koristiti player kao USB disk bez instalacijskog CD-a (što je apsurd jer je USB disk namijenjen tome da se to izbjegne!), nego ne dozvoljava upload audio datoteka sa playera na računalo!

HGspot ti je ujedno i web-shop (i čak dobiješ neke pogodnosti ako kupuješ preko weba) koji pokriva gotovo cijelu RH. Isporuka do većih gradova je za 1 dan, a dostava je besplatna ukoliko cijena prelazi 1000 kn.

Što se stranih web-shopova tiče - nisam još pronašao takav koji normalo isporučuje kod nas.
Jango Fett je offline   Reply With Quote