View Single Post
Staro 17.04.2011., 23:50   #1009
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006

Uspjeo sam pobiti sve vojnike u bazi na način da sam zaobišao s lijeve strane taj transporter skroz uz žicu te se dokopao municije i nešto med. kitova.Do sada sam i naletio prvi puta na 2 vojnika koji su nevidljivi,a par puta sam prije toga zaginio dok nisam otkrio kako ih sa daljine upucati

-->
Iskreno ni neznam točno koliko je težak Mod jer ima dosta za pospremiti.
Ja sam pokrenuo na sljedeći naćin:
Skinuo svih 8 fajlova sa megauploada sa jdownloaderom
Onda sam svih 8 fajlova extrakto svaki posebno te sam dobio 8 foldera i u svakom je fajl gamedata.
Onda sam napravio jedan folder "gamedata" u njega prebacio opet svih tih 8 gamedata foldera i poslije unutra utrpao opet "gamedata" folder od patcha za model igre 1.005/06 i znači taj posebno napravljeni gamedata folder ubaciuo u osnovnu igru Stalker SOC i poslije dosta muke sve radi kao podmazano.Ja nisam ubacivao još te spominjane modove jer se nisam htjeo zafrkavati i opet sve nanovo ukoliko nebude radilo.

Evo možda pomogne nekome opis što i kako

Uspjeo sam pobiti sve vojnike u bazi na način da sam zaobišao s lijeve strane taj transporter skroz uz žicu te se dokopao municije i nešto med. kitova.Do sada sam i naletio prvi puta na 2 vojnika koji su nevidljivi,a par puta sam prije toga zaginio dok nisam otkrio kako ih sa daljine upucati

ECHO je offline   Reply With Quote