undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Autor Visage
Ovaj forum cita Milan Rupic, svaku noc prije spavanja.
|
LOL. Pa kaže se da se čovjek uči dok je živ.
Citiraj:
Autor Flikoman
Nisam prekopirao skretnicu, vrijednosti elemenata na skretnici su izračunate od strane Ishamela te tu nema problema.
|
Super. Tebi je razradio skretnicu a ja nemogu dobit ni jedan usrani prijedlog.
Mogu drugi put spomenit tvoj nick / reči: "Flikoman me poslao" ?
Citiraj:
Autor Juan
Ali svi smo mi robovi i estetike, pa težimo i da to na nešto i liči.
|
Naljbolje drito zalemit... a i ne izgleda loše jer je spoj nevidljiv
Citiraj:
Autor syss
ako imaš znanja i iskustva nije nikakva muka 
|
Ma kako god okreneš to je muka.
Trebaš pokupovat sve stvari a nije baš da su u samoposluzi ....a onda još trebaš radit.
Citiraj:
Autor Ziiky
To sto ti sad trenutno radis je krparenje, a ne DIY 
|
btw ...i onda da čovjek stavi nešto stavi u oglasnik
Citiraj:
Poštovani,
Prije svega želio bi da vam zahvalim na velikoj podršci koju mi pružate putem vašeg oglasnika, a konstantno mi se upućuju pozivi i s neugodnim ispitivanjima praćenih cinizmom, sujetom, ljubomorom... Navodno nazvanih Audiofila, meni nepoznatih bića, koji me nazivaju i putem uskraćenih brojeva, telefonskih govornica, neprijavljenih tel. linija, traže brojeve mojih bližnjih pa čak i djece i prilikom svakog poziva mijenjaju lokaciju tako da je iste teško locirat. Sukladno svemu prisutne su i zlouporabe podataka na netu koje je nemoguće zaustavit.
Tu i da pribrojim neugodno iskustvo koje sam doživio dolaskom dvojice "Znamenitih Audiofila" koji su se ispred moje kuće nadvikivali neugodnim komentarima na račun svega i svakoga očito baziranim na njihovim psihickim frustracijama.
Zatim takozvani Audiofil kupac (sebe nazvao "stari vuk HIFI-ja") koji je u mojoj slušaoni satima preslušavao donešenu kolekciju svojih omiljenih prljavih, napuklih i izgrebanih diskova, pregledavo i oštećivao mi komponente testirajući ih na slucajne udarce, rušenja, prevrtanja... pa je i nasilno pokušavao otvarat "kocke" na MIT kabelu. "stari vuk HIFI-ja" je ubrzo bio udaljen uz asistenciju policijskih službenika.
Slijedeći je Audiofil, ali za čudo ljubazni gospodin, pozajmio zvučnike na tjedan dana i iste je uredno vratio u ambalaži kako ih je zaprimio, a kasnije sam zapazio da je isti zvučnike otvarao, crne vijke zamjenio je s nekakvim tesarskima koje je natopio crnim markerom.
Istog dana stigao mi je Audiofil kupac koji tvrdi da je Putin, dotični inzistira na zamjenama i donosi moram priznat ćudne kućne uratke kabela za koje tvrdi da su od najčišćeg srebra i vrednuje ih cijenama izmedu 14 i 41 tisuće kuna, sukladno tome sugerira mi da on ima "okidač" i da je dio univerzuma u njegovoj milosti.
Moram da priznam da je iskren bio Audiofil fanatik MIT kabela koji nema novca za MIT Oracle pa me zamolio da mu dopustim da zajedno zagrli R i L output "kocke" MIT kabela, ja sam mu dopustio, i prvo je dohvatio L "kocku" pa ju prinio na R "kocku" sebi u naručje i grlio ih, koji minut, i zbilja, od srca ih grlio, onda se rasplakao... kasnije sam sve to morao dezinficirat.
Iskren je bio i Audiofil FM tuner fanatik koji je stigao u predvečerje kako bi malo poslušao moj Magnum Dynalab MD-106T tuner što je potrajalo do sitnih noćnih sati tako da bi prilikom izlaska iz moje kuće isti zamjetio na krovu jednu od radio antena u neobičnom položaju (bila je odspojena 20-ak godina van uporabe) i istog trena konture njegovog lica promjenile su oblik te je počeo inzistirat da mu ju prodam i da se on odmah "zvere" na krov po nju što mi je zvučalo smješno pa sam mu je odlučio poklonit u uvjet da se strpi dok ne svane i da ću onda dat da se antena skine i njemu dostavi.
Dan kada ste mi objavili oglas za Nakamichi DRAGON bio mi je gori od nekih s prve linije fronte, a tek pozivi koje primam: DDRAGON, DRRAGON, DRAAGON, DRAGGON, DRAGOON, DRAGONN, DRAGONA, i traže da im opisujem kako radi, onda uzdišu, ržu, stenju ili što već rade, i u ovom slučaju da ih ne nabrajam dalje jer zbilja "nemam želudca".
Ovako razočaran, oštećen i umoran poslao sam oglas za jednu meni simboličnu prodaju Kimber HERO interkonekta koji simbolizira junaka koji bi pomogao svakom a možda i meni kojem možda se javi netko barem malo normalan i tako mi učini barem jedan dan sretnijim.
Srdačan pozdrav,
XY
|
Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 16.04.2011. u 23:56.
|