Uzeo sam MaxADSL 19.10.2004-te i kako je lijepo pisalo na svim reklamama i plakatima,mislio sam da imam besplatno 3 mjeseca skidanja,odnosno neograničen promet.I tako sam ja lijepo skidao i skidao i računao(kao što bi svatko normalan računao) da mi 19.01.2005-te istječe tih 3 mjeseca i prestao sam skidati pjesme i to i samo normalno surfao.Kad meni danas dođe "račun za internet usluge" za prvi mjesec.I sad ja otvorim to,pogledam a ono 170kn!!!!!Totalno sam poludio,ima jedan blok od 512MB=20kn,to je normalno,al ono još 6 blokova od 512MB=120kn,i to sve skupa s PDV-om=170kn!!!Odem na ono za ispis spajanja i izračunam da sam od 19.01 do 01.02 skinuo oko 500MB.I pogledam gore a ono 03.01 sam skinuo neka 2.3GB.Odem u poštu reči im da su se sjebali,da sam imao 3mj flat a ova službenica hladno kaže "tri obračunske jednice":confused:
Pa tko je tu lud,jebem im ja mamu lopovsku,sorry zbog psovanja ali stvarno sam ljut
Po njihovom je znači ovako;Spojen sam 19.10-og,račun za 10-ti mj je prva obračunska jedinica a za 11-ti i 12-ti druga i treča.A glavno da je po cijeloj Hrvatskoj bilo "3 mj besplatnog interneta".Da baš,fino su me sjebali za 170kn,
Evo da se ne bi i drugi sjebali,ja sam se sjebao ali valjda če ovo pomoči nekome...