View Single Post
Staro 16.04.2011., 16:33   #216
Tox78
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Moj savjet ti je da taj CPU vratiš onome kod koga si ga kupio, milom ili silom.
Jer ako nije tvoja greška, on ga je ili loše spakirao ili namjerno prodao takvog (kladio bi se u ovoj scenarij) i sve naknadne improvizacije nemaju smisla...
to i ja mislim jer da je puko pin u mojoj ploci ostao bi unutra i iskrivio bi na mom athlonu a pina nema u socketu , znaci pin je bio polomljen kad sam ga dobio i jos i taj dio gdje fali mali djelic te zelene boje bas blizu tog pina ko da je pao i udario proc u nesto , lik mi je prije nego sam skuzio polomljeni pin reko da je potrosio lovu i da mu mogu poslat proc ako njemu neradi da ce mi ga vratit ali lovu nevraca, sad kad sam mu poslo mail sa slikom proca gdje fali taj pin nejvalja se a reko je da ima slike procesora , reko sam mu u mailu da mi posalje svoju sliku da vidim dal je taj pin gore i dal ima tu ogrebotinu da znam da je taj procesor na fotki , ali lik se sad ne javlja ! dal je moguce da on nije skuzio taj pin to si brijem onak mozda stvarno nije ni on skuzio puknut pin (mada sumnjam) i da je njemu bez tog pina radio na AM2 uz DDR2 ram a meni taj pin je esencijalan na AM3 i DDR3 ram-u

Zadnje izmijenjeno od: McG. 22.09.2011. u 02:16.
Tox78 je offline   Reply With Quote