View Single Post
Staro 16.04.2011., 15:34   #213
Tox78
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
isao sam slikat procesor da mu posaljem fotku da su pinovi ok , i na fotki skuzim da jedan pin fali uz rub, a odma uz taj pin koji fali se nalazi ogrebotina uz rub sa donje strane procesora kao da je procesor pao i otkinulo se malo one zelene boje kod pinova i puko je taj pin. meni procesor nije pao, a da mi nevalja socket od maticne otkino bi taj pin i sa mog Athlona , i jos mi je lik na mail napiso kao pazi dok instaliras da ti nepuknu pinovi kao da covjek koji kupuje proc nezna da mora bit pazljiv sa tim , i reko mi je dok smo pricali na mobitel kad sam ga nazvo dal ti je pao na pod , a meni to izgleda bas kao da je proc pao na pod i otkino se taj pin i dio te zelen boje uz rub se okrhno i sad mi lik kaze da mi nece vratit lovu a ja sam mu reko da mi da 4 dana garancije da ga isprobam ali nije potvrdio na mail da mi daje nego je samo poslo pouzecem.

i nije se javljo preko sms-a reko je da nema love na mobitelu na mail ... totalno mi izgleda kao muljaza a nemogu bit siguran jer da sam barem skuzio taj pin kad sam ga raspakiro , skuzio sam tu ogrebotinu odma cim sam ga raspakiro ali pin nisam tek sam sad skuzi na fotki zumirano da fali pin. eto ides ustedit 400 kn za cijenu novog i popusis 800 kn koliko sam ga platio liku. za poludit !
dal postoji neki nacin da se na to mjesto gde fali taj pin ubaci neka iglica u socket da zamjeni taj pin i dal bi mogo zajebat si plocu i socket na ploci na taj nacin?

Zadnje izmijenjeno od: McG. 22.09.2011. u 02:15.
Tox78 je offline   Reply With Quote