pozz ljudi
ja sam na terminalu, i imam žešćih problema sa netom kod oktv-a. Sve naravno od kad su dignuli brzine.
Naime, nemam problema sa spuštanjem brzina, iako bi mi i to bilo bolje. Uglavnom, kad otvorim dvije ili više stranica odjednom, net stane. Ako recimo skidam nešto, i pokušam otvoriti neku stranicu, net isto tako stane. Tako stoji sve dok ne ugasim sve stranice koje se pokušavaju učitati dok net ne radi, i dok ne pauziram sve downloade. Nakon toga, par sekundi moram pričekati da sve proradi.
Najbolji primjer toga je kada pokušam koristiti google maps (ili earth) gdje on učitava nekoliko (cca 15-20) sličica odjednom, i net jednostavno stane, nemogu otvoriti nijednu stranicu, network meter mi kaže da se skida brzinom od 1-2kbps, ali i dalje se ništa ne učitava.
Još je gore ako se internetom služi još netko u drugoj sobi ili preko laptopa, naravno problemi se dupliraju!!!
Zanima me dal još netko ima ili je imao takve probleme?? Bio bih presretan kad bi imao problema sa smanjivanjem brzine, jer tako bi mi net barem radio, ovako moram paziti dok skidam film da nitko u stanu ne pokuša otvoriti na nijednom kompu nijednu stranicu. Presmiješno!