Odigrao ME1 4-5 puta, importao saveove u ME2, presao ga 10ak i vise puta.
Prica je odlicna, okolis stanice, citadela, Illium, Tuchanka, ma samo citat entrye je uzivancija i kroz njih povjest i stanje rasa otkrivat. Quarians, Geth, Turianci, Asari....ma koliko ima dubine u igri to je cudo. Odnosi medju rasama, xenofobicni ljudi, ma sve je kao da je film gdje ti biras kako ce radnja da ide. Da hoce radit MMO po ME universeu, glede price, rasa i radnje, nebi imali manjak materijala.
Likovi, sve sami superlativi za karakterizaciju. Tali u ME1 je doslovno djete koje se svemu cudi i sve joj je novo. U ME2 je vec lik kojeg moras volit htio-nehtio.
Joker i prepucavanja sa AIem su zakon, koja podjebavanja

Odluke u Me2 ce jos vise utjecat na ME3, pitam se koji mi je save gdje sam teska srca odjebao Tali i dao floti sta su htjeli da mi pomognu u ME3

Moralne dileme, pripojit (reprogramirat) Geth il pobit ove u pitanju. Sigurno ce ta odluka imat utjecaja na Geth i pomoc u ME3.
Al jedna je stvar uvijek bila ista u svim prohodima, "Verner, let me make this perfectly clear.....BANG."
Bioware je izlurkao forume i ubacio podjebavanja igraca tipa, Blasto, the specter (i fraze od Dirty Harrya). Drill sargent sa Newtonovim zakonom. Biotic...hhhhh (darth vader disanje)....God
Ma ME je nastavak onoga sta je KOTOR zapoceo sa svojim stilom, a tu nema zajeba.