View Single Post
Staro 15.04.2011., 22:14   #207
Tox78
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Athlon II X4 radi a Phenom II X4 nece ucitat windowse

Imam komp iz siga i kupio sam od covjeka sa njuskalo, Phenom II X4 965 BE C3 kojeg je on narucio sa e-beya bez kutije i hladnjaka , uglavnom zamjenio sam svoj athlon kojeg i sad imam sa tim Phenom-om i komp se upalio i mogo sam uc u bios i kad sam namjestio sve na auto postavke za pocetak , srusio se pri ucitavanju windowsa 7 64-bit , pokuso sam ponovo i ponovo plavi ekran na brzinu se pojavi pa nevidim sto pise i restart prilikom ucitavanja windowsa , vratim svoj athlon i normalno udje u windowse... pokusam ponovo stavit phenom i instalirat nove windowse i prođe instalacija i kad treba poslje instalacije uc u windowse opet isti problem nabrzinu se pojavi plavi ekran i restarta se ...
pokuso sam sve i zadnji bios sam stavio na plocu makar sam imo predzadnji a na stranic pise da je prva verzija biosa za taj phenom ... neznam lud sam totalno nikad tak sta nisam vidio , znam da procesori ili rade ili ne rade a da se kolje sa necim i da nece ucitat windowse to mi nije jasno ... dal se netko ikad se sreo sa takvim problemom i dal netko zna sto bi moglo biti ?
Tox78 je offline   Reply With Quote