View Single Post
Staro 15.04.2011., 00:33   #1770
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kaj niko ne gleda novi The Killing? AMC je opet plasiral odličnu seriju koja bude se cijelu sezonu bavila ubojstvom Rosie Larsen. Prava kriminalistička drama lišena CSI pizdarija i standardne američke trriger happy murije. Glumci relativno nepoznati, a gluma na vrhuncu.
Da, za sad mi je odlična. Znaš da je no nonsense serija u trenutku kada netko kaže. "Nalaze ćemo dobiti za nekoliko dana". A ne kao u 90% serija gdje su nesposobni napraviti kak spada scenarij bez da recimo DNA rezultate dobe za manje od 12 sati! I ima odličnu surovu i sirovu atmosferu. A ne ko većina serija gdje imaš feeling kao da se krećeš kroz Hollywood verziju svijeta prepunog stereotipa. Nije sam tak napraviti dosadnu svakodnevnicu (jer to upravo je) zanimljivom.
Samo kaj AMC mi postaje kao Fox. U stanju su plasirati dobru seriju, ali isto tako bezveze ugasiti. (hint. Rubicon)

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
random epizoda serije 'criminal minds'. preporuka za ne gledati
Criminal Minds je serija sa prek 20 epizoda po sezoni i fakat im se u zadnjih 3, 4 godine rijetko kad potrefi veoma dobra, kvalitetna i zanimljiva epizoda. Krivim scenarij jer sami tim ima zanimljivih i jakih likova. (U novije doba Hotchner i Rossi, prije Gideon!
  Reply With Quote