Citiraj:
Autor McG
Probaj si (čisto da vidiš da li ti takav način odgovara) odrediti koje od tih tražilica su ti stvarno najbitnije i koje najčešće koristiš, pa njih ostaviš ili za njih složiš pretraživanje s ključnom riječju. U slučaju da su ti iz tih tražilica, tj. pretraživanja bitne informacije na dnevnoj bazi lako si složiš RSS, pa ti sve bitno i zanimljivo (npr. koji film, serija i titlovi su aktualni) stiže tim putem u sam preglednik. Dok pomoću Sessions opcije moreš zgrupirati desetke tabova, tj. stranica i na taj način dobiti preglednost, brže i kvalitetnije surfanje.
Ovak je kod mene: RSS, Speed Dial i Session Manager podešeni tak da čim manje lutam i da je velika većina materijala odmah na dohvat.
Dok su tražilice s ključnim riječima svedene samo na osnovne - Wikipedia, JubiTo  i Google.
|
Lijepo si ti to slozio, budem se poigrao
Citiraj:
Autor MiroGavran
@ shokre - ja bih si na tvom mjestu izbacio view bar i status bar ak ti nisu prijeko potrebni a najkorištenije tražilice stavio u bookmark bar
ostatak u speed dial
|
često mi je spretnije koristiti onu "zoom liniju" nego ctrl + kotačić, ili find umjesto ctrl+f, makar od opere 11 se mora prvo kliknut na Find pa tek onda iskoci kućica (lol i te kućice

) Find in page... al svakako, dobra ideja