Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ja koristim quick search pa ti ne mogu pomoći oko tih search kućica.
Napravio sam si da, kao što google search imaš kad u address bar upišeš g ime_pretrage ti on pretraži. Isto za yahoo. Tako sam si složio još par searchova. Mislim da je puno praktičnije rješenje od hrpe ovih kućica, a ništa te neće boljeti ako probaš
Meni je nestalo u status baru onaj dio kad hover preko linka napraviš da ti napiše o koje se linku radi. Problem sam riješio resetom toolbara, ali me zanima zna li netko gdje je ta opcija i kako se zove?
|
hvala, inace, fora kod tih "kućica" je da netrebas nista tipkat po tipkovnici vec samo mis, recimo, gledam koji film da skinem, kopiram naziv filma i paste and go u jednu od kucica, u ovom slucaju imdb. Pa recimo isto to samo paste and go u search za torrentz.com... pa kopiras neku rijec sa ovog foruma kao gtx580 i paste and go u trazilicu od nabave da padnes na guzicu
Citiraj:
Autor McG
Znaju ljudi za to, jer su službeni forumi od prvog dana puni negodovanja oko te mogućnosti i jasno sfušano složenog novog Speed Diala. Paste and Go nije radil u beti i RC-ima Barracude i ne radi u finalnoj verziji, tj. radi, ali samo za Google Search ili koji već je postavljeni za defaultni. Custom search bar + Paste and Go ne funkcionira i moreš jedino pričekati da to riješe u nekoj od novih verzija. BTW Paste and Go pored Opere podržavaju Chrome/Chromium i Firefox.
|
onda budem pricekao! Inace mislio sam da drugi browseri nemaju taj search engine tj mogucnost kreiranja search tabova, za paste and go znam da imaju