View Single Post
Staro 14.04.2011., 17:07   #1035
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ja koristim quick search pa ti ne mogu pomoći oko tih search kućica.

Napravio sam si da, kao što google search imaš kad u address bar upišeš g ime_pretrage ti on pretraži. Isto za yahoo. Tako sam si složio još par searchova. Mislim da je puno praktičnije rješenje od hrpe ovih kućica, a ništa te neće boljeti ako probaš

Meni je nestalo u status baru onaj dio kad hover preko linka napraviš da ti napiše o koje se linku radi. Problem sam riješio resetom toolbara, ali me zanima zna li netko gdje je ta opcija i kako se zove?
hvala, inace, fora kod tih "kućica" je da netrebas nista tipkat po tipkovnici vec samo mis, recimo, gledam koji film da skinem, kopiram naziv filma i paste and go u jednu od kucica, u ovom slucaju imdb. Pa recimo isto to samo paste and go u search za torrentz.com... pa kopiras neku rijec sa ovog foruma kao gtx580 i paste and go u trazilicu od nabave da padnes na guzicu

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Znaju ljudi za to, jer su službeni forumi od prvog dana puni negodovanja oko te mogućnosti i jasno sfušano složenog novog Speed Diala. Paste and Go nije radil u beti i RC-ima Barracude i ne radi u finalnoj verziji, tj. radi, ali samo za Google Search ili koji već je postavljeni za defaultni. Custom search bar + Paste and Go ne funkcionira i moreš jedino pričekati da to riješe u nekoj od novih verzija. BTW Paste and Go pored Opere podržavaju Chrome/Chromium i Firefox.
onda budem pricekao! Inace mislio sam da drugi browseri nemaju taj search engine tj mogucnost kreiranja search tabova, za paste and go znam da imaju
sh0kre je offline   Reply With Quote