View Single Post
Staro 14.04.2011., 10:46   #1
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Raskid ugovora i prijenos broja

Pozdrav svima. Trebaju mi neke informacije i vaša iskustva u vezi sljedećeg:

Naime, trenutno sam na vip pretplati i tarifi "sve za mene 30" koja traje do 7. mjeseca (uključivo s tim mjesecom). Prešao bih na tomato da iskoristim akciju 1 000 000 besplatnih minuta koja traje do 30.4. Problemi su naravno raskid ugovora i trajanje prijenosa broja. Pitanja su sljedeća:

1. Kako raskinuti i koliko traje raskid VIP ugovora i kako se plaćaju penali na preostale mjesece (odmah, uplatnicom kroz par dana, uplatnicom tek sljedeći mjesec kad je uobičajeno dospijeće računa) i da li će u te penale od 30 kn mjesečno uključiti i 10 kuna za (ne)korištenje radio frekvencija? To mi je bitno jer sve mora biti gotovo ovaj mjesec da iskoristim tomato akciju 1 000 000 minuta.

2. Koliko traje prijenos broja na tomato uslugu?

U call centru vipa i tomata mi studenti naravno nisu znali ništa detaljnije reći od onoga što već piše na webu. Vjerujem da ste i vi ostali imali bezbroj takvih iskustava kada dobijete dojam da samo čitaju s papira kad vam odgovaraju. Nadam se da sam dovoljno detaljno opisao...dakle, cilj mi je da se raskine ugovor, isplati što se treba isplatiti, prenese broj u tomato i sve to do kraja mjeseca (14 dana). Je li to moguće s obzirom da se besplatne minute mogu dobiti samo ostvarenjem prvog razgovora, a to je nemoguće, ako mi se broj ne prenese, a to je pak nemoguće, dok ne raskinem ugovor, a to je vjerojatno nemoguće dok ne platim penale za prijevremeni raskid ugovora........ovo me podsjeća na Monkey island