View Single Post
Staro 14.04.2011., 09:31   #1127
big6
Registered User

Datum registracije: Apr 2011
Takodjer zelim svoje iskustvo(lose) vezano za Protis podjeliti s vama.
Kupio sam prije par mj maticnu plocu Asus. Nakon sto sam sve spojio na nju ispostavilo se da ploca ne radi. Nakon sto sam izmjenjao sve komponente na ploci da ju istestiram,ustvrdilo se da je ploca stvarno "otisla"(da ne pricam koliko sam vremena uzgubio na svem tome). Isti tren sam kontaktirao Protis i objasnio da su mi prodali plocu koja ne radi,oni su mi rekli da im donesem te da cu ju oni slati na servis i da mogu ocekivati zamjenu za najmanje 2tj. Nakon te izjave pozivao sam se na razne zakone da bi mi odmah to trebali zamjeniti itd.,jer nije proslo ni 24h kako sam ju kupio,oni su bili toliko bahati (cak su mi rekli da odem u M-san zicati da mi uzmu plocu preko reda ako hocu da mi bude prije gotova) i odbijali me i rekli da oni nece nista napraviti,da ih cak mogu i tuziti sto se njih tice. Plocu sam uspio zamjeniti odmah jer sam isao Rugvicu direktno u M-san gdje su mi zamjenili plocu i cudili se kako ovi u Protisu nisu htjeli.
Ugl., moj vam je savjet da vise NE kupujete nista u toj firmi jer bi na kraju mogli proci puno skuplje i sa puno izgubljenih zivaca. Mislim da se neke stvari isplate platiti zericu skuplje negdje drugdje ali si barem siguran u to onda.
big6 je offline   Reply With Quote