Tema: PayPal
View Single Post
Staro 14.04.2011., 06:29   #1105
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
Pozdrav ekipa!

Imam jedan problem sa PayPal-om. Prije nekoliko dana sam otvorio račun i verificirao ga, te obavio kupnju na ebay-u.
Kupnja je bila u iznosu 1.49$, i free shiping.
E sada, provjerio sam račun i utvrdio da su mi prvo naplatili 100,00 sa opisom "Isplaćeno/plaćeno na bankom./POS uređaju", zatim su mi skinili 27 kn sa opisom "plaćanje na POS uređaju-prod. mjesto", i zatim još 8,84kn (što je bio i stvari iznos transakcije) sa opisom "rezervacija za plaćanje na POS-u".
Može li mi netko objasniti čemu sve te transakcije ako sam kupio item koji vrijedi 1,49$?
Ovaj item me sada koštao skoro 150kn :S
Help please!
Ako mislis na provjeru svog racuna u banci onda je sve ok. Dizao si novac na bankomatu ( 100 kn ) i kupio nesto u trgovini za 27 kn. Preostali trosak je trosak kupovine preko neta. Sto tu tebi ne stima ? Kakve bi veze trebalo imati podizanje gotovine na bankomatu sa cijenom kupljenog itema ?
Mozda ti netko od ukucana "pegla" karticu.
Za provjeru svog racuna na paypalu dovoljno je da se logiras i vidis sve ucinjene transakcije.